EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Maxi-Cosi Rodifix 15-36kg

Tuotenumero:0248764-
229,00 €179,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 50,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi tuo markkinoille uuden RodiFix -turvavyöistuimen joka on tarkoitettu lapsille jotka ovat iältään 3,5 - 12 vuotta. RodiFix todella kasvaa lapsen mukana, sillä istuimen selkänojaa voidaan kasvattaa niin pituus- kuin leveyssuunnassakin.

RodiFix - vyöistuimen selkänojan voi kallistaa käden käänteessä lepoasentoon, jotta lapsi voi viettää automatkat mahdollisimman mukavasti nukkuen. Tämä helppokäyttöinen ja kevyt junior-istuin on myös helppo nostaa autosta toiseen.

Maxi-Cosi RodiFix kiinnitetään auton ISOFIX - kiinnityspisteisiin, ja lapsi kiinnitetään auton 3-pisteturvavyön avulla. Kun turvaistuin on aina kiinnitettynä ISOFIX -kiinnityspisteisiin, ei sitä tarvitse erikseen kiinnittää silloin kun lapsi ei matkusta istuimessa. Auton olkavyö ohjataan uuden helppokäyttöisen vyönohjaimen läpi, jotta se kulkisi aina oikealla korkeudella lapsen hartian päältä. Myös turvavyön lukko on aina hyvin näkyvillä ja käyttäjän ulottuvilla.

Pääntuessa on käytetty AirProtect -sivutörmäyssuojia, eli ilmatäytteisiä tyynyjä jotka imevät itseensä törmäysenergiaa. Lisäksi ilmatyynyt lisäävät mukavuutta lapsen nojatessa päätään pääntukeen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Ikäsuositus:3,5-12v
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Ryhmä:2/3
Tuotteen alkuperämaa:Alankomaat
Tuotteen mitat:Korkeus 57-76 cm,Leveys 48 cm,Syvyys 51 cm
Tuotteen paino:6,6 kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.