EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Solution Z I-Fix, Autumn Gold

Tuotenumero:015300-20204
279,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Cybex Solution Z I-Fix turvavyöistuin on voittanut ADAC-testissä ’paras sarjassaan’ -tittelin. Tämä selkänojatuettu turvavyöistuin jatkaa samaa ihanaa värikkyyttä ja designia kuin Cybex Z-sarjan muissa turvatuotteissa. Solution Z i-Fix kasvaa lapsesi mukana 3-vuotiaasta 12-vuotiaaksi.

Lapsen mukavuutta sekä turvallisuutta on lisäämässä erityinen niskatuki. Tämä patentoitu kallistuva ja syvyyssäädettävä niskatuki ohjaa aktiivisesti lapsen päätä nojaamaan tukeen eikä anna sen vaipua lapsen rinnalle. Tällöin lapsen niska voi hyvin myös nukkuessa ja törmäystilanteessa, pää ja niska ovat suojattuna pääntuessa.

Muuta törmäyssuojaa on lisäämässä energiaa vaimentava runko, joka kanavoi törmäysvoimia poispäin lapsesta, sekä integroitu LSP-sivutörmäyssuoja, mikä avataan oven suuntaan vaimentaakseen välittömiä voimia sivusuunnasta. Turvavyöistuimen voi kiinnittää isofix-kiinnitteillä autoon, jolloin se on erittäin tukevasti paikallaan.

Lapsen mukavuutta ja ergonomiaa ajatellen Cybex suunnitteli päätä ja hartioita suojaavia rakenteita, mitkä voidaan säätää 12 asentoon korkeussuunnassa. Leveyden säätö tapahtuu automaattisesti vastaamaan lapsen tilantarvetta. Säädöt saa kätevästi hoidettua vaikka yhdellä kädellä. Tämän lisäksi, integroitu ilmanvaihtojärjestelmä pitää istuimen mukavan viileänä myös kuumina kesäpäivinä.

Ominaisuudet:

• Integroitu LSP-sivutörmäyssuoja

• Energianvaimennusteknologia

• Cybex Safety Pad -tyynyt niskatuessa ohjaavat aktiivisesti pään turvalliseen asentoon

• 12 eri korkeuden säätöä ja leveyssäätö (53-61 cm) lapsen kasvun mukana

• Isofix- tai turvavyökiinnitteinen

• Ergonominen istuma-asento

• Kallistuksen säätö, jolloin istuin saadaan tukeutumaan hyvin auton istuimiin

• Päälliset voidaan pestä 30-asteessa

• Pituusraja 100-150 cm (noin 3-12 vuotiaat)

• Standardin UN R129/03 mukainen

• Turvavyöistuimen mitat: 40,5 cm (P) x 53 cm (L) x 62,5 cm (K)

• Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevää toiminallisuuteen. He ovat voittaneet monia muotoilupalkintoja ja Cybex-tuotteet ovat keränneet nopeasti suosiota myös suomalaisten keskuudessa.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.