EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Britax KidFix 3 S, Cool Flow Black

Tuotenumero:025513-2001
339,00
Osamaksu 13,00 € / kk

Tuotekuvaus

Britax KidFix III S on laadukkailla turvaominaisuuksilla varustettu turvavyöistuin. Se on hyväksytty R44-standardin mukaan lapselle joka on painoltaan 15-36 kg, eli noin 4-12-vuotiaalle lapselle.

Ergonomisesti muotoiltu istuinosa on poikkeuksellisen tilava, joten lapsi mahtuu matkustamaan istuimessa pitkään. Britax KidFix 3 S sopii useimpiiin autoihin täydellisesti, ja se kiinnitetään autoon helposti Isofix-kiinnikkeiden avulla. Tällöin istuin pysyy autossa paikallaan myös silloin, kun lapsi ei matkusta siinä. Lapsi kiinnitetään auton turvavyöllä, ja istuimessa olevan vyönohjaimen ansiosta olkavyö tulee aina oikealle korkeudelle lapsen pituuteen nähden.

Tämä Saksassa suunniteltu ja valmistettu junior-istuin on varustettu SecureGuard-suojalla, joka auttaa pitämään lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä. Lisäksi istuimessa on SICT-sivutörmäyssuoja, joka vaimentaa sivusuunnasta tulevia törmäysvoimia.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Tuotteen mitat:67x54x43cm
Tuotteen paino:8kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04