EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Britax KidFix 3 M, Moonlight Blue

Tuotenumero:025515-1801
189,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Vain 1 varastossa

Tuotekuvaus

Britax KidFix III M on tilava ja mukava turvavyöistuin 15-36 kg:n painoiselle lapselle. Tämä vyöistuin kiinnitetään auton Isofix-kiinnikkeisiin, mikä takaa sen että istuin pysyy paikallaan myös silloin kun lapsi ei istu siinä. KidFix III M on varustettu erinomaisilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten SICT-sivutörmäyssuojalla sekä SecureGuard-lantiovyön ohjaimella.

Britax KidFix III M junior-istuin on modernisti muotoiltu, ja siinä on ergonomisesti muotoiltu istuinosa. Siinä on tavallista pidempi istuinosa joka takaa mukavamman ja ergonomisemman jalkatilan myös pidemmille lapsille. V-mallinen selkänoja säätyy lapsen kasvaessa.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:3,5-12v
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04