EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Britax Discovery SL, Musta

Tuotenumero:025506-02
99,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britaxin Discovery SL on turvavyöistuin suunniteltu isommille lapselle (4-12 vuotiaille). Pehmustettu istuin ja niskaa suojaavat korkeat sivutuet lisäävät matkustusturvallisuutta ja luovat samalla turvallisen asennon nukkumista varten. Istuimen pääntuki on helposti säädettävissä lapsen kasvun mukaan.

Britax Discovery SL on kevyt turvavyöistuin ja se asennetaan autoon käyttämällä ISOFIT ja Soft Latch kiinnitysmekanismeja. Istuin on helppo asentaa autoon ja sitä voi kätevästi siirrellä takapenkillä tilankäytöstä riippuen.

Verkkokauppa saatavuus: 34

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:4 - 12 vuotta
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04