EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin BeSafe Izi Flex S Fix 15-36

Tuotenumero:018715-
279,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

BeSafe Flex S FIX on turvallinen ja käytännöllinen junior-istuin. Tämä turvavyöistuin on aavistuksen verran kevennetty versio suositusta BeSafe izi Flex FIX i-Size -mallista. S-kirjain nimessä tarkoittaa Slim-mallia, eli siinä on kapeat ulkomitat, mutta nerokkaan muotoilun ansiosta lapselle on silti tarjolla runsaasti tilaa istuimessa.

Flex S FIX eroaa Flex FIX i-Size -mallista myös hyväksynnältään, eli tämä istuin on hyväksytty ECE R44-04 standardin mukaan. Turvavyöistuin tarkoitettu lapselle joka on iältään noin 4-12 vuotta, ja painoltaan 15-36 kg.

BeSafe iZi Flex S FIX-mallin pääntuki on suunniteltu siten, että lapsen on mukava nukkua istuimessa ja se tarjoaa suojaa, mutta näkyvyyttä istuimesta ulos ei ole kuitenkaan rajoitettu.

Tämän turvavyöistuimen käyttömukavuus on huipussaan korkealuokkaisten materiaalien, integroidun kantokahvan sekä keveyden ansiosta, joten istuin on helppo siirtää autosta toiseen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Ikäsuositus:4-12v
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Tuotteen mitat:42x52x64cm,Leveys 44cm
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.