EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin BeSafe Izi Flex S Fix 15-36, Midnight Black

Tuotenumero:018715-1601
279,00
Osamaksu 11,00 € / kk

Tuotekuvaus

BeSafe Flex S FIX on turvallinen ja käytännöllinen junior-istuin. Tämä turvavyöistuin on aavistuksen verran kevennetty versio suositusta BeSafe izi Flex FIX i-Size -mallista. S-kirjain nimessä tarkoittaa Slim-mallia, eli siinä on kapeat ulkomitat, mutta nerokkaan muotoilun ansiosta lapselle on silti tarjolla runsaasti tilaa istuimessa.

Flex S FIX eroaa Flex FIX i-Size -mallista myös hyväksynnältään, eli tämä istuin on hyväksytty ECE R44-04 standardin mukaan. Turvavyöistuin tarkoitettu lapselle joka on iältään noin 4-12 vuotta, ja painoltaan 15-36 kg.

BeSafe iZi Flex S FIX-mallin pääntuki on suunniteltu siten, että lapsen on mukava nukkua istuimessa ja se tarjoaa suojaa, mutta näkyvyyttä istuimesta ulos ei ole kuitenkaan rajoitettu.

Tämän turvavyöistuimen käyttömukavuus on huipussaan korkealuokkaisten materiaalien, integroidun kantokahvan sekä keveyden ansiosta, joten istuin on helppo siirtää autosta toiseen.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Ikäsuositus:4-12v
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Tuotteen mitat:42x52x64cm,Leveys 44cm
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.