EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin BeSafe Izi Flex Fix i-Size

Tuotenumero:018701-
359,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

BeSafe Flex Fix i-Size on maailman ensimmäinen turvavyöistuin joka on hyväksytty uusien, tiukempien i-Size UN R129 turvakriteerien mukaan. BeSafe iZi Flex Fix sopii lapsille jotka ovat pituudeltaan 100-150 cm. Tässä vyöistuimessa yhdistyvät erinomaiset turvaominaisuudet, korkea mukavuustaso sekä joustavat ja helppokäyttöiset ratkaisut käytön kannalta. Lisäksi istuimen napakat ulkomitat mahdollistavat jopa kolmen istuimen asettamisen rinnakkain autn takaistuimelle.

Uusi BeSafe turvavyöistuin Flex Fix i-Size täyttää kaikki uusimmat turvallisuusvaatimukset, jotka asettavat uudet kriteerit sivutörämyssuojalle sekä lapsen pään ja vartalon suojaamiselle. Väärinasennuksen riskst on minimoitu esimerkiksi siten, että istuimessa ei ole lainkaan käsinojia, jotka voisivat aiheuttaa vyön virheellisen asennuksen lapsen lantion yli.

Turvallisuus:

- Hyväksytty uuden UN R129-03 standardin mukaan

- SIP+ (Side Impact Protection - lisäsuoja sivutörmäykseen)

- Pad+ - tyyny tarjoaa lisäsuojaa niskalle ja rintarangalle

- Isofix-kiinnitys

- Olka- ja lantiovyön ohjain varmistaa turvavyön oikean kulkureitin

Mukavuus:

- Pääntuki suunniteltu tarjoamaan hyvän tuen nukkumiseen, estämättä kuitenkaan näkyvyyttä

- Korkeudensäätö lapsen kasvaessa

- Pad+ pehmustaa auton olkavyön mukavasti

- Kallistuksen säätö

- Integroitu kantokahva helpottaa siirtämistä autosta toiseen

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Ikäsuositus:4 - 12 vuotta
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:100-150cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen mitat:42x52x64cm,Lev. 44cm (ilman SIP)
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.