EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Stokke Izi go Mod.X1, Black

Tuotenumero:022140-117
299,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Stokke iZi Go Modular X1 by BeSafe-turvakaukalo on suunniteltu vauvan turvalliseen automatkustamiseen. Se soveltuu käytettäväksi vastasyntyneestä alkaen, noin vuoden ikään adti (max. 75cm).

Stokke iZi Go Modular X1 by BeSafe on norjalaisen turvaistuinvalmistajan BeSafe:n kanssa yhteistyössä suunniteltu kaukalo. Se on sama kuin BeSafe iZi Go Modular X1, mutta tämä malli kiinnittyy suoraan ilman adaptereita Stokke-vaunujen runkoon.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Lapsen pituus:40-75cm
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-13 kg
Tuotteen paino:4,2kg