EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Tinca I-Size, Essential Black

Tuotenumero:0248558-206721
189,00 €149,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 40,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-cosi Tinca turvakaukalo on kevyt, mutta turvallinen ja suojaisa paikka vastasyntyneelle. Tinca turvakaukalo on i-Size hyväksytty vauvankaukalo, joka voidaan kiinnittää auton turvavöillä tai ISOFIX kiinnitteisiin jalustoihin (ei easyfix yhteensopivuutta). Kaukalossa matkustaa vastasyntynyt mukavasti ja turvallisesti vauvapehmusteen ansiosta. Vauvapehmuste voidaan irrottaa, kun lapsi kasvaa, jolloin kaukaloon tulee lisää tilaa.

Turvakaukalon voi kiinnittää Maxi-Cosi:n adaptereilla moniin rattaisiin, jolloin turvakaukalon kanssa liikkuminen sujuu vaivattomasti. Tarkista vaunumallikohtainen yhteensopivuus myymälästämme tai Chat palvelusta. Turvakaukalossa on mukana iso auringonvarjo, jotta auringonvalo ei häiritse kaukalossa olevaa vauvaa.

- Kevyt n. 3,5kg

- i-Size turvallisuushyväksyntä

- Aurinkosuoja

- Yhteensopiva useimpien Maxi-cosin vaunujen kanssa

Saatavuus: 14

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja
Tuotteen paino:3,5kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.