EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Maxi-Cosi Rock I-Size, Essential Graphite

Tuotenumero:0248555-197501
199,00 €169,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 30,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Rock I-Size turvakaukalossa vauvalla on suojaisa ja turvallinen olla. Se tarjoaa tehokkaan suojan iskua vaimentavien materiaalien, sekä korkeiden sivutörmäyssuojien avulla. Turvakaukalossa on vastasyntyneelle tarkoitettu tuki, jonka avulla vauva ei ole liian pystyasennossa, vaan saan mukavan ja tukevan asennon.

Kun vauva kasvaa tuki otetaan pois, jolloin kaukaloon tulee enemmän tilaa. Maxi-Cosi Rock I-Size turvakaukaloa voi käyttää vastasyntyneestä alkaen aina noin vuoden ikään asti (45-75cm tai max 12 kg).

Kaukalo on mieluisan kevyt ja mukava kantaa, koska se painaa vain 3,8 kg

Ominaisuudet:

- Täyttää uusimman I-Size turvaistuinstandardin ja on käytettävissä 45-75cm asti (max. 12 kg)

- Voidaan kiinnittää autoon kolmipistevyöllä tai ISOFIX-jalustalla

- Hyväksytty käytettäväksi lentokoneessa

- Korkeussuunnassa säädettävät kolmipistevyöt

- Irroitettavat konepestävät päälliset

- Erinomainen suojaus etu- ja sivutörmäyksessä

- Vastasyntyneen tukityyny tarjoaa käyttömukavuutta vastasyntyneelle

Maxi-Cosi Rock I-Size turvakaukalo on yhteensopiva Maxi-Cosi FamilyFix 2 tai FamilyFix 3 jalustan kanssa.

Yhdessä jalustan kanssa käytettynä voit olla varma, että kaukaloa on turvallista käyttää ja se on oikein asennettu autoon.

Jalusta myydään erikseen. Samaa jalustaa voi myöhemmin hyödyntää Maxi-Cosin turvaistuimella, jonka voi asentaa jalustaan selkä- tai kasvotmenosuuntaan, jossa lapsi matkustaa neljään ikävuoteen asti.

Maxi-Cosin turvakaukalot ovat laajasti yhteensopivia eri vaunumerkkien kanssa yhdessä adaptereiden kanssa. Näin turvakaukalon käyttö on helppoa ja vaivatonta, kun voit vain napsauttaa sen kiinni vaunurunkoon.

Verkkokauppa saatavuus: 5

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-12 kk
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Lapsen pituus:45-75cm
Tuotteen mitat:44x67x56 cm
Tuotteen paino:3,9 kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.