EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Pebble 360 I-Size Turvakaukalo, Essential Black

Tuotenumero:0248044-206721
319,00 €299,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Säästä 20,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi versio tunnetusta ja suositusta Pebble -turvakaukalosta Maxi-Cosilta. Pebble on ISOFIX-kiinnitteinen turvakaukalo, mikä on hyväksytty iSize:n mukaisesti.

Pebble 360 turvakaukalo sopii vastasyntyneestä noin 15 kk:n ikäiseksi. Turvakaukalo pyörii jalustallaan, jolloin voit kääntää kaukalon oven suuntaan asettaessasi vauvaa kaukaloon. Kun vauva on turvallisesti kiinnitettynä, käännä kaukalo vauvan selkä menosuuntaan päin. Ja parasta on, että kääntömekanismi toimii vain yhdellä kädellä, tehden matkailusta vauvan kanssa hitusen helpompaa sinulle. Käytännön toimia on helpottamassa myöskin Easy-in valjaat, mitkä kiinnittyvät todella helposti ja nopeasti, ilman häsläystä.

ClimaFlow ilmanvaihtorakenne pitää huolen vauvan mukavuudesta. Erityiset ClimaFlow paneelit sekä hengittävä vaahtomuovi ja kankaat luovat mukavan ilmanvaihdon, jotta lapsellasi on aina mukava lämpötila vauvakaukalossa. Tämän lisäksi, ihanat pehmusteet ja erityinen vastasyntyneen tuki tekevät matkustamisesta erityisen mukavaa.

Turvallisuutta on lisäämässä G-Cell teknologia, mikä on sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja. Pebble 360-turvakaukalo on hyväksytty viimeisimpien turvaistuinstandardien mukaisesti ja sillä on iSize hyväksyntä.

Turvakaukalon ominaisuudet:

• Soveltuu 0-15 kk ikäisille

• iSize hyväksytty

• ISOFIX-kiinnitteinen tukijalalla (jalustan kanssa) tai turvayöllä

• 360° kääntömekanismi, mikä toimii yhdellä kädellä

• Pehmustetut easy-in 3-pistevaljaat

• Vastasyntyneelle vauvasupistin

• 6 korkeuden säätöä valjaissa ja pääntuessa

• ClimaFlow lämpötilansäätely

• G-Cell sivutörmäyssuoja

• XL-kuomu, missä UV-suoja

• Ergonominen kantokahva

• Pituusrajat: 40-83 cm

• Turvakaukalo painaa vain 3,99 kg

Pebble 360 on osa innovatiivista Maxi-Cosin turvaistuinsarjaa 360 Family, jossa on myös 360-jalusta. 360-jalustaan sopii myös Pearl 360-turvaistuin, jolloin samaa jalustaa voi käyttää läpi lapsesi eri kasvuvaiheiden, aina vastasyntyneestä 4-vuotiaaksi saakka. Hanki myös 360-jalusta, jotta saat kaikki yllä mainitut toiminnot käyttöösi.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.