EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Maxi-Cosi Coral I-Size, Essential Black

Tuotenumero:0248557-206721
339,00 €269,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Säästä 70,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Coral on ensimmäinen laatuaan; turvakaukalo joka erottuu joukosta innovatiivisen kantotoiminnon ansiosta. Tässä kaukalossa on kevyt (1.7kg) ja pehmeä sisäosa, jonka voi helposti irrottaa kantamista varten auton ulkopuolelle. Tämä sisäosa on pienempi ja kevyempi kantaa kuin perinteinen turvakaukalo, sillä kaukalon painava ulkokuori jää autoon. Maxi-Cosi Coralin irrotettava sisäosa on myös muotoilultaan suunniteltu sellaiseksi että sitä on mahdollisimman helppo kantaa lähellä vartaloa, ja se tarjoaa useita ergonomisia kantotapavaihtoehtoja.

Ylivoimaista mukavuutta tarjoava Coral-turvakaukalo on hyväksytty uusimman i-Size standardin mukaan, ja se sopii käytettäväksi vastasyntyneestä alkaen, jopa 12 kuukauden ikään asti. Lisäksi kaukalo tarjoaa lukuisia muita etuja:

- Helppokäyttöiset vyöt jotka eivät katoa lapsen alle

- Iso aurinkokuomu

- Voidaan kiinnittää autoon turvavyöllä tai ISOFIX:llä

- Hyväksytty lentokonekäyttöön

- Sivutörmäyssuoja

- Irrotettava pienennysosa

- Mahdollisuus kiinnittää rattaisiin

Maxi-Cosi Coral on hyväksytty käytettäväksi lapsella jonka pituus on 40-75cm, ja paino maksimissaan 12 kg. Yhteensopiva Maxi-Cosi FamilyFix 3 -jalustan kanssa. ISOFIX-jalustan avulla kaukalon käyttö on turvallista ja helppoa.

Saatavuus: 6

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:40-75cm
Tuotteen painoraja:12kg
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.