EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Coral 360 I-Size Turvakaukalo, Essential Graphite

Tuotenumero:0248559-197501
339,00 €288,15
Osamaksu 11,00 € / kk
Säästä 50,85 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi versio Maxi-Cosi Coral-turvakaukalosta, joka varustettu kääntömekanismilla, sekä muilla lukuisilla käytännöllisillä ja innovatiivisilla teknologioilla.

Coral 360 turvakaukalo sopii vastasyntyneestä noin 12 kk:n ikäiseksi. Turvakaukalo pyörii jalustallaan, jolloin voit kääntää kaukalon oven suuntaan asettaessasi vauvaa kaukaloon. Kun vauva on turvallisesti kiinnitettynä, käännä kaukalo vauvan selkä menosuuntaan päin. Ja parasta on, että kääntömekanismi toimii vain yhdellä kädellä, tehden matkailusta vauvan kanssa hitusen helpompaa sinulle. Käytännön toimia on helpottamassa myöskin Easy-in valjaat, mitkä kiinnittyvät todella helposti ja nopeasti.

Coral-turvakaukalo on tunnettu erityisestä sisärakenteestaan, jonka avulla voit nostaa vauvan pois turvakaukalosta. Pehmeä sisärakenne irtoaa turvakaukalosta, jolloin turvakaukalo jää autoon ja voit kantaa pikkuistasi sisäosassa, ilman että hän herää päiväuniltaan. Uudessa Coral 360-version irrotettavaan sisäosaan on saatavana lisävarusteena kantohihna, jolloin kätesi pysyvät vapaana kantaessasi vauvaasi siinä.

ClimaFlow ilmanvaihtorakenne pitää huolen vauvan mukavuudesta. Erityiset ClimaFlow paneelit sekä hengittävä vaahtomuovi ja kankaat luovat mukavan ilmanvaihdon, jotta lapsellasi on aina mukava lämpötila vauvakaukalossa. Tämän lisäksi, ihanat pehmusteet ja erityinen vastasyntyneen tuki tekevät matkustamisesta pikkuisellesi pehmoista ja miellyttävää.

Turvallisuutta on lisäämässä G-Cell teknologia, mikä on sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja. Coral 360-turvakaukalo on hyväksytty viimeisimpien turvaistuinstandardien mukaisesti ja sillä on iSize hyväksyntä.

Turvakaukalon ominaisuudet:

• Soveltuu 0-12 kk

• iSize hyväksytty

• ISOFIX-kiinnitteinen tukijalalla (jalustan kanssa) tai turvavyöllä

• 360° kääntömekanismi, mikä toimii yhdellä kädellä

• Irrotettava sisäosa, jossa lasta voi kantaa auton ulkopuolella

• Sisäosassa kantokahvat

• Sisäosaa voi kantaa olalla kantohihnan avulla (lisävaruste)

• Pehmustetut Easy-in 3-pistevaljaat

• Vastasyntyneelle vauvasupistin

• 6 korkeuden säätöä valjaissa ja pääntuessa

• ClimaFlow lämpötilansäätely

• G-Cell sivutörmäyssuoja

• XL-kuomu, missä UV-suoja

• Ergonominen kantokahva

• Pituusraja: 75 cm

Coral 360 on osa innovatiivista Maxi-Cosin turvaistuinsarjaa 360 Family, jossa on myös 360-jalusta. 360-jalustaan sopii myös Pearl 360-turvaistuin, jolloin samaa jalustaa voi käyttää läpi lapsesi eri kasvuvaiheiden, aina vastasyntyneestä 4-vuotiaaksi saakka. Hanki myös 360-jalusta, jotta saat kaikki yllä mainitut toiminnot käyttöösi.

Verkkokauppa saatavuus: 15

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.