EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Cabriofix I-Size Turvakaukalo, Essential Black

Tuotenumero:02485581-206721
189,00 €149,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 40,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi CabrioFix i-Size turvakaukalo noudattaa tiukimpia i-Size turvallisuusstandardeja, on erittäin kevyt kantaa (vain 3,2 kg!), ja on helppo asentaa autoon.

CabrioFix i-Size turvakaukalolla matkustatte turvallisesti ja mukavasti. i-Size turvallisuusstandardi on yksi Euroopan tiukimpia standardeja, jolla varmistetaan vauvan turvallinen matkustus autossa. Mukavasti pehmustettuun turvakaukaloon saa ensimmäisiksi kuukausiksi pehmeän vauvatuen, joka lisää mukavuutta vastasyntyneille. Kaukalossa on mainio pääntuki sekä iso ja suojaava aurinkokuomu, jonka avulla vauvasi saa paremman ja rauhallisemman tilan päikkäröintiin.

CabrioFix i-Size painaa noin saman verran kuin vastasyntynyt vauva: vain 3,2 kg. Tätä turvakaukaloa on kevyt kantaa autolta kotiin - ja takaisin. Turvakaukalo on helppo asentaa autoon CabrioFix i-Size ISOFIX-jalustan avulla, jonka avulla voit vain napsauttaa turvakaukalon kiinni. Jos autossasi ei ole ISOFIX-kiinnikkeitä, voit kiinnittää turvakaukalon käyttämällä auton turvavyötä.

Ominaisuudet:

• Noudattaa i-Size turvallisuusstandardia

• Vastasyntyneestä noin 15 kk:n ikäiseksi

• Soveltuu 40–75 cm / 0–12 kg

• Iso ja suojaava aurinko kuomu

• Lisäpehmusteita vauvan mukavuutta ajatellen

• Vastasyntyneen tuki ensikuukausiksi

• Todella kevyt: painaa vain 3,2 kg

• Konepestävä päällinen

• Yhteensopivat ISOFIX-jalustat: CabrioFix iSize, Tinca, ja FamilyFix3

• Voidaan asentaa myös turvavyöllä autoon

Helppoa asennusta varten suosittelemme CabrioFix i-Size ISOFIX-jalustaa, jolloin turvakaukalo kiinnittyy helposti ja nopeasti napsauttamalla se jalustaan kiinni. CabrioFix i-Size turvakaukalo soveltuu monien Maxi-Cosin vaunujen kanssa yhteen käyttämällä adaptereita. Turvakaukalo on todella helppo irrottaa vaunun rungosta memory-painikkeiden avulla, joita voi operoida vain yhdellä kädellä.

Historiaa turvakaukalon takana: Todella monet vauvat ovat matkustaneet tässä ikonisessa, Maxi-Cosin "bestselling" turvakaukalossa, joka on suunniteltu ensimmäisen kerran jo vuonna 2003, kantaen nimeä Tinca. Turvakaukaloa on päivitetty ja nyt viimeisimmän päivityksen myötä, suositulle turvakaukalolle annettaan uusi nimi: CabrioFix i-Size.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.