EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Klippan Dinofix, Freestyle

Tuotenumero:023130-12003
179,00 €129,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 50,00 €

Tuotekuvaus

Klippan DinoFix on uudenaikainen vauvan turvakaukalo jonka käyttö on todella vaivatonta yhdessä Klippan Isofix-jalustan kanssa. Jalusta asennetaan autoon joko auton omalla turvavyöllä, tai auton Isofix -kiinnikkeisiin, jonka jälkeen kaukalo napsautetaan jalustaan kiinni helposti. Myös irrotus käy käden käänteessä, ja jalustan ansiosta kaukalo on aina turvallisesti oikein asennettuna autoon. Uudistetussa Dinofix -mallissa on nyt myös mahdollisuus kiinnittää pelkkä turvakaukalo auton vöillä.

Tilava kaukalo kasvaa reilusti kun siitä poistetaan pienille vauvoille tarkoitettu pehmuste. Korkeat sivusuojat tarjoavat parhaimman suojan kaukalossa matkustavalle lapselle. Myöhemmin kun lapsi kasvaa, voit ostaa samaan jalustaan sopivan TrioFix -turvaistuimen.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Klippan
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-12 kk
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-13 kg
Ryhmä:0/0 +
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04