EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Cloud Z2 i-Size Turvakaukalo - River Blue Turqoise

Tuotenumero:015103-20211
309,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Cybex Cloud Z2 i-Size turvakaukalo ihastuttaa hauskalla designillaan, joka muistuttaa pilveä - nimensä mukaisesti. Cloud Z2-turvakaukalo on varustettu innovatiivisilla teknologioilla, mitkä ovat erityisesti luotu helpottamaan vanhempien arkea ja tuomaan ekstramukavuutta matkustamiseen.

Vanhempien arkea helpottaa 180° kääntyvä kaukalo, jolloin sen saa ovea kohti ja saat helposti asetettua pikkuisesi kaukaloon ja nostettua siitä pois. Kaukalon kääntömekanismi toimii Cybexin omassa Z2-jalustassa, mikä ostetaan erikseen. Z2-jalustaa voi käyttää myös muiden Cybexin Z-sarjan tuotteiden kanssa, kuten Sirona Z2 -turvaistuimen.

Törmäyssuojaa lisää energiaa vaimentava runko, joka kanavoi törmäysvoimia poispäin lapsesta, sekä integroitu LSP-sivutörmäyssuoja, mikä avataan oven suuntaan vaimentamaan välittömiä voimia sivusuunnasta.

Vauvan mukavuutta ajatellen kaukaloon on kehitetty erityisen ergonominen lepo-asento. Cloud Z2-kaukalon saa lähes makuuasentoon, kun sitä käytetään auton ulkopuolella osana runkoa, lisäten lapsesi mukavuutta. Vauvan ensikuukausien ajan (60 cm pituuteen saakka) käytetään tukityynyä, jolloin vauvan pään asento pysyy suorempana eikä taivu eteenpäin nukkuessa. Tämän lisäksi, pääntuen saa säädettyä 12 eri korkeuteen, jolloin se kasvaa pikkusesi mukana. Vauvakaukaloa voi käyttää erityisen pitkään, noin 24 kk ikään saakka.

Ominaisuudet:

• Tilava kaukalo, jossa lapsella on mukavaa ja turvallista olla

• Ergonominen lepoasento

• Auton ulkopuolella kaukalon saa lähes makuuasentoon

• Mukana irrotettava vauvatuki (vastasyntyneestä noin 3 kk asti)

• Yhteensopiva SensorSafe -turvateknologian kanssa

• Integroitu LSP-sivutörmäyssuoja

• XL-aurinkokuomussa UPF 50+ suoja

• Korkeussäädettävä niskatuki (12 asentoa)

• 3-piste valjaat, mitkä säätyvät pääntuen mukana

• Päälliset voidaan pestä 30-asteessa

• Z2-jalustan kanssa saat käännettyä turvaistuimen 180°

• Pituusraja 45-87 cm ja painoraja max. 13 kg (vastasyntyneestä noin 24kk asti)

• Energiaa vaimentava runko

• Asennus vain selkä menosuuntaan

• Isofix- tai turvavyökiinnitys

• Standardin UN R129/03 mukainen

• Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

• Turvakaukalon paino 4,6 kg

Cloud Z2 -turvakaukalon valjaihin voi ostaa SensorSafe-mekanismin, mikä luo lisäturvaa lapsen kanssa matkustamisessa. SensorSafe lähettää varoitusviestin puhelimeesi jos lapsesi avaa turvavyöt, jos autossa on liian kuuma tai kylmä lapsen kannalta, jos lapsi jää vahingossa yksin autoon, tai jos lapsi on istunut kaukalossa liian kauan.

Isofix-kiinnitykseen tarvitse Z2-telakan, mikä ostetaan erikseen. Modulaarinen Z2-telakka on pitkäikäinen: kun lapsesi kasvaa ja on aika siirtyä turvaistuimeen, voit käyttää samaa telakkaa Cybexin Sirona Z2-turvaistuimen kanssa.

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevää toiminallisuuteen. He ovat voittaneet monia muotoilupalkintoja ja Cybex-tuotteet ovat keränneet nopeasti suosiota myös suomalaisten keskuudessa.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.