EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Cloud Z i-Size Plus Turvakaukalo, Deep Black

Tuotenumero:015101-20206
349,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo ihastuttaa hauskalla designillaan, joka muistuttaa pilveä - nimensä mukaisesti. Turvakaukalo on varustettu innovatiivisilla teknologioilla, mitkä ovat erityisesti luotu helpottamaan vanhempien arkea ja tuomaan lisäturvaa.

Vanhempien arkea helpottaa 180° kääntyvä kaukalo, jolloin sen saa käännettyä ovea kohti ja saat helposti asetettua pikkuisesi kaukaloon ja nostettua siitä pois. Kaukalon kääntömekanismi toimii Cybexin omassa Z-jalustassa, mikä ostetaan erikseen. Z-jalustaa voi käyttää myös muiden Cybexin Z-sarjan tuotteiden kanssa, kuten Sirona Z -turvaistuimen.

Törmäyssuojaa lisää energiaa vaimentava runko, joka kanavoi törmäysvoimia poispäin lapsesta, sekä integroitu LSP-sivutörmäyssuoja, mikä avataan oven suuntaan vaimentamaan välittömiä voimia sivusuunnasta.

Vauvan mukavuutta ajatellen kaukaloon on kehitetty erityisen ergonominen lepo-asento. Cloud Z -kaukalon saa lähes makuuasentoon, kun sitä käytetään auton ulkopuolella osana runkoa, lisäten lapsesi mukavuutta. Vauvan ensikuukausien ajan (60 cm pituuteen saakka) käytetään tukityynyä, jolloin vauvan pään asento pysyy suorempana eikä taivu eteenpäin nukkuessa. Tämän lisäksi, pääntuen saa säädettyä 11 eri korkeuteen, jolloin se kasvaa pikkusesi mukana. Vauvakaukaloa voi käyttää erityisen pitkään, noin 18 kk ikään saakka.

Plus-malliston Cybex-turvakaukaloissa on erityinen, paksumpi kangas, mikä kestää kulutusta hyvin.

Ominaisuudet:

• Integroitu LSP-sivutörmäyssuoja

• Törmäysenergiaa vaimentava runko

• Aurinkokuomussa UPF 50+ suoja ja helppo säätää kiinni ja auki

• Korkeussäädettävä niskatuki (11 asentoa), mikä säätyy 3-pistevaljaiden mukana

• Mukana irrotettava vauvatuki (vastasyntyneestä noin 3 kk asti)

• Tilava kaukalo, jossa lapsella on mukavaa ja turvallista olla

• Ergonominen lepoasento

• Päälliset voidaan pestä 30-asteessa

• Plus-malliston päällinen on erityisen kestävä

• Z-jalustan kanssa saat käännettyä turvakaukaloa 180°

• Pituusraja 45-87 cm ja painoraja max. 13 kg (vastasyntyneestä noin 18kk asti)

• Asennus vain selkä menosuuntaan

• Isofix- tai turvavyökiinnitys

• Standardin UN R129/02 mukainen

• Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

• Turvakaukalon paino 4,8 kg

Cloud Z -turvakaukalon valjaisiin voit ostaa erikseen SensorSafe-mekanismin, mikä luo lisäturvaa lapsen kanssa matkustamisessa. SensorSafe lähettää varoitusviestin puhelimeesi jos lapsesi avaa turvavyöt, jos autossa on liian kuuma tai kylmä lapsen kannalta, jos lapsi jää vahingossa yksin autoon, tai jos lapsi on istunut kaukalossa liian kauan.

Isofix-kiinnitykseen tarvitse Z-telakan, mikä ostetaan erikseen. Modulaarinen Z-telakka on pitkäikäinen: kun lapsesi kasvaa ja on aika siirtyä turvaistuimeen, voit käyttää samaa telakkaa Cybexin Sirona Z-turvaistuimen kanssa.

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Tuotteen mitat:67 x 44 x 38 cm
Tuotteen paino:4,8kg
Tuotteen painoraja:0-13kg
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.