EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Baby-Safe iSENSE Turvakaukalo, Space Black

Tuotenumero:025014-20009
289,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Baby-Safe iSENSE turvakaukalo on varusteltu älyvaloilla kaukalon sisä- ja ulkopuolella, joiden avulla näet pikkuisesi pimeällä ja pystyt helposti asentamaan kaukalon vaikka pilkkopimeässä. Turvakaukalo sopii noin 15 kk:n ikään asti ja se voidaan kiinnittää joko ISOFIXillä tai turvavyöllä.

Baby-Safe iSENSE turvakaukalon älyvalot ovat täydelliset pohjolan oloihin, jossa pimeää riittää. Älyvalot löytyvät kaukalon sisä- ja ulkopuolelta ja ne syttyvät automaattisesti. Ulkopuolen valot ovat äärimmäisen kätevät kun asennat kaukaloa autoon pimeällä ja lisäävät turvaa, kun kuljette autolta kotiin – silloin olette paremmin näkyvissä myös muille matkailijoille. Sisäpuolen valot valaisevat vauvasi kaukalossa ollessaan, jolloin voit nähdä vauvasi helposti vauvapeilin kautta ja pystyt helpommin kiinnittämään valjaat, myös pimeällä. Valot syttyvät automaattisesti, mutta saat ne myös manuaalisesti laitettua päälle. Valot saa himmennettyä ja kirkastettua 3 eri voimakkuudelle, jolloin ne eivät ikinä häikäise tai häiritse ajoasi.

Turvakaukalo säätyy vauvasi pituuden mukaan, jotta se on aina mahdollisimman mukava sekä turvallinen pikkuisen kokoon nähden. Vastasyntyneelle vauvalle on erityinen, pehmeä vauvasupistin. Vauvan kasvaessa, vauvasupistin otetaan pois, ja pääntuki ja valjaat säätyvät pituuden mukaan. Turvakaukaloon on myös rakennettu erityinen, patentoitu lie-flat turvaominaisuus, jonka avulla pystyt säätämään turvakaukalon asenota niin, että pikkuisellasi on mahdollisimman mukavaa ja turvallista matkustaa turvakaukalossa. Tämä turvaominaisuus huolehtii, että valjaat asettuvat oikealla tavalla, mahdollisimman lähelle lasta, lapsen pituuden mukaan.

Ominaisuudet:

• ISOFIX- tai turvavyökiinnitteinen

• Älyvalot kaukalon ulko- ja sisäpuolella

• Kolme kirkkausasetusta valoissa

• Valot syttyvät automaattisesti pimeässä

• Valot ladattavissa USB:lla

• Patentoitu lie-flat teknologia

• Turvavaljaat lähellä lasta, säätyen pituuden mukaan

• Sivutörmäyssuoja

• Säädettävä pääntuki vauvan pituuden mukaan

• Pehmustetut 5P-valjaat

• Valjaita voi säätää helposti vain yhdellä kädellä

• Erityinen vastasyntyneen tukityyny

• Mukava, ergonominen kantokahva mikä kääntyy kokonaan taakse

• Irrotettava kankaat pesua varten

• Kuomussa UPF50+ suoja

• Soveltuu: 0-15 kk

• Pituusrajat: 40-83 cm

• Standardin ECE R129 iSize mukainen

Turvakaukalo voidaan asentaa joko turvavyöllä tai ISOFIXillä. ISOFIX-kiinnitys toimii Flexbase iSENSE -jalustan kanssa, jonka avulla voit kääntää turvakaukalon oven suuntaan, kun olet laittamassa pikkuista istuimeen, helpottaen valjaiden kiristystä ja muuta asennusta huomattavasti. Jalustassa on muitakin huippuominaisuuksia, kuten kaltevuuden säätö, jonka avulla pikkuisesi saa mahdollisimman suoran ja tasaisen asennon turvakaukalossa ollessaan, vaikka autonpenkkisi olisivatkin kallistetut. Samaan jalustaan voit kiinnittää myöhemmin Britax Dualfix iSENSE- turvaistuimen.

Verkkokauppa saatavuus: 12

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-13 kg
Tuotteen mitat:58 x 44 x 67 cm
Tuotteen paino:4.8kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size