EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Britax Baby safe I-Size, Moonlight Blue

Tuotenumero:025012-1801
229,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax BABY-SAFE i-SIZE- turvakaukalo on ensimmäinen vauvan turvakaukalo, joka on uuden ECE R129 (i-Size) -turvaistuinmääräyksen mukainen. Turvakaukalo kiinnitetään autossa omaan alustaansa, joka voi olla jatkuvasti kiinnitettynä auton penkille ja vauvan kaukalo asetetaan siihen helposti. Vauvan pääntuki ja turvavöiden olkahihnat säätyvät korkeussuunnassa yhdellä kädellä kaukalon takaa ja samalla myös vauvan asento muuttuu! Kun pääntuki ja turvavyöt ovat alempana, niin asento on makaavampi, ja kun ne ovat ylempänä, asento on pystympi. Ensimmäisen vuoden pituuskasvu ja aktiivisuuden kehitys ovat todella hurjia, siksi BABY-SAFE i-SIZEssa on tämä ainutlaatuinen säätömahdollisuus, joka ottaa huomioon sekä turvallisuuden että viihtyvyyden. Säätömahdollisuus antaa tilaa jopa 83 senttiselle vauvalle eli noin 15 kuukauden ikään saakka. BABY-SAFE i-SIZE palkitsee käyttäjänsä myös mahdollisuudella kuljettaa vauvaa kaukalossa pyörien päällä auton ulkopuolella, kätevään ratasosaan kiinnitettynä. Myös pesutarpeen tullessa on hienoa, kun kankaat voi irrottaa kätevästi ilman, että irrotat valjaita tai pääntukea!! Vihdoinkin kankaiden pesuun laittaminen on todella helppoa!

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Lapsen pituus:40-83cm
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-13 kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Jalusta lisävarusteena
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size