EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Axkid Modukid Infant, Grey

Tuotenumero:0132004-1802
199,00 €119,40
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 79,60 €
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Axkid Modukid Infant on turvakaukalo, joka on hyväksytty lapsille joiden koko on 40-75 cm, ja enimmäispaino 13

kg. Istuin on yksi markkinoiden kevyimmistä turvakaukaloista ja painaa vain 3,7 kg. Axkid Modukid Infant on osa Axkidin Modukid-turvaistuinkokonaisuutta ja toimii parhaiten, kun se on asennettu autoon Axkid Modukid Base-jalustalla. Samaan jalustaan voi myöhemmin ostaa isomman, Modukid Seat-istuimen, joka käy neljään ikävuoteen saakka.

Uuden i-Size-standardin mukaan hyväksytty Axkid Modukid Infant on varustettu erillisellä lisäpehmusteella, joka tukee vastasyntynyttä ja tarjoaa lisäsuojaa. Istuimen valjaat ovat säädettävissä kolmeen eri korkeuteen lapsen koosta riippuen. Ergonominen kantokahva sekä suuri aurinkosuoja lisäävät käyttömukavuutta. Axkid Modukid Infant on lisäksi yhteensopiva 90% markkinoilla olevien rattaiden kanssa.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Axkid
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Tuotteen mitat:43x54x65cm
Tuotteen paino:3,7kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size