EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex SensorSafe 4in1 Kit Taaperolle

Tuotenumero:015351-
64,95
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Innovatiivista teknologiaa Cybex-turvaistuimeesi: SensorSafe varoittaa sinua mahdollisista vaaratilanteista, kun lapsesi istuu turvaistuimessa. SensorSafe kiinnitetään Cybex-turvaistuimen valjaisiin ja yhdistetään kännykkääsi ladattavaan sovellukseen.

Tähän sovellukseen tulee varoitusviestejä jos:

• Lapsesi avaa tai pyrkii pois turvavaljaista kesken automatkan

• Autossa on liian kuuma tai kylmä lapsellesi

• Lapsi jää vahingossa yksin autoon

• Lapsi on istunut turvaistuimessa yhtäjaksoisesti liian kauan ja tarvitsee tauon

SensorSafe Kit ostetaan aina Sirona-turvaistuimen kanssa.

Saatavuus: 6

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.