EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Kombi Varustepaketti

Tuotenumero:0257645-
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Kombi varustepaketti sisältää kaiken tarpeellisen lisävarustusteen autoon! Varustepakettiin sisältyy tarkkailupeili, istuinsuoja sekä kaksi aurinkosuojaa ikkunoihin.

Istuinsuoja suojaa autoistuimen verhoilua lapsen aiheuttamilta sotkuilta. Sen sivuissa on kaksi verkkotaskua joissa voi säilyttää esimerkiksi lapsen leluja kun niitä ei käytetä.

Ikkunoihin kiinnitettävät aurinkosuojat kiinnitetään imukupeilla ikkunan sisäpuolelle. UV 30+ suojaa lasta auringon haitalliselta säteilyltä ja estää häikäisevän valon.

Tarkkailupeili on kooltaan 29,5 x 19,5 cm ja se kiinnitetään tuolin niskatukeen niin että autoa ajava vanhempi voi tarkkailla lastaan joka matkustaa takapenkillä selkä menosuuntaan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax