EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BeSafe iZi Transfer, Light Grey

Tuotenumero:01877-17106
44,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

IZi Transfer pehmeän kantopussin avulla siirrät pikkuisesi vaunujen, turvakaukalon, ja kodin välillä – häiritsemättä hänen untansa.

Transfer-kantopussi vauvalle on ihanan miellyttävä ja mukava paikka, jossa vauvan asento pysyy samana, vaikka siirrätkin häntä. Pään alueella on ekstrapehmustetta ja pussin hengitettävyys on testattu samoilla standardeilla kuin vauvojen patjat, joten unimukavuus on taattu. Kantopussin muoto muovautuu vauvasi kehon muotoon, samalla tukien sitä, jolloin vauvan uni ei häiriinny.

Kantomukavuutta lisäävät pehmeät ja joustavat kahvat, ja itse kantopussia on todella kevyt ja helppo kantaa. Kaikki tämä, jotta voit siirtää pikkuisesi paikasta A paikkaan B muuttamatta hänen nukkuma-asentoansa.

Ominaisuudet:

• Voidaan käyttää turvaistuimissa, turvakaukaloissa, lastenvaunuissa, ja monessa muussa

• Siirrä vauvaa ilman että hänen asentonsa muuttuu

• Suunniteltu muovautumaan ja tukemaan vauvan kehoa

• Hyvä ja napakka istuvuus kun vauvaa kannetaan pussissa, mikä luo kapalomaisen tunteen vauvalle

• Suunniteltu fysioterapeuttien kanssa

• 5-pistevaljaat pitävät vauvan paikallaan

• Pehmeä ja joustava kantokahva tekee kantamisesta mukavaa

• Mahtuu pieneen tilaan silloin kun ei ole käytössä

• Erityinen yhdistelmä hengittäviä ja kestäviä materiaaleja: TENCEL™, pellavaa, puuvillaa, ja verkkokangasta

• Pesukonepestävä

• Ikäsuositus 1-6 kk

• Max. paino: 9 kg

• Pituus: 56-68 cm

BeSafe iZi Transfer-kantopussi vauvalle on turvallinen tapa liikuttaa lastasi eri paikkojen välillä. Se on testattu törmäystestissä 64km/h ja sen turvavaljaat ovat läpäisseet pudotustestin. Luja mutta ohut design sopii hyvin turvaistuimen valjaiden kanssa.

Transfer-kantopussin materiaalit ovat testatusti erittäin kestäviä. Materiaalit:

• Ulkokuori: 47% puuvilla, 45% TENCEL™, 7% pellava, 1% spandex

• Sisämateriaali: 100% puuvillaista verkkokangasta

• Vaahtomuovi: 100% polyesteri

Saatavuus: 23

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe

Videot

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.