EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Dualfix 3 i-Size, Space Black

Tuotenumero:0252505-20009
399,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Dualfix 3 i-Size turvaistuin sopii noin 4:n vuoden ikään asti (61-105cm) ja se asennetaan Britax Flexbase-jalustan kanssa ISOFIX-kiinnikkeisiin. Flexbase-jalustan avulla turvaistuin kääntyy 360-astetta.

Britax Dualfix 3 i-Size turvaistuimessa on lapsen mukavuutta ja turvallisuutta lisääviä toimintoja. Valjaat ja pääntuki säätyvät lapsen koon mukaan, aina tarjoten sopivan tuen pikkuisellesi. Niskatuen V-malli on erityisen mukava lapselle, mutta sillä on myös turvallisuusfunktio: Se pitää lapsesi pään mahdollisimman hyvin paikoillaan vaaratilanteessa. Turvaistuimessa on korkeat sivusuojat ja integroitu sivutörmäyssuoja SICT, mitkä suojaavat lastasi sivusta tulevilta törmäysvoimilta. Pivot Link-teknologia siirtää törmäysvoimaa auton oman istuimen suuntaan ja siitä eteen, jolloin pää- ja niskavammojen riski pienentyy. Rebaund bar on suunniteltu estämään turvaistuimen kallistumisen mahdollisen törmäyksen sattuessa. Tällä saa myös säädettyä 8 astetta enemmän jalkatilaa lapsellesi tarvittaessa.

Ominaisuudet:

• Pituusrajat: 61-105 cm

• ISOFIX-kiinnitteinen Flexbase-jalustan kanssa

• Kääntyy 360-astetta

• Sivutörmäyssuoja SICT

• Pivot Link törmäysvoiman siirto -teknologia

• Rebaund bar kallistumisen esto vaaratilanteissa

• V-mallinen niskatuki, joka on säädettävä

• 6 kallistusasentoa

• Pehmustetut 5P-valjaat

• Irrotettavat kankaat pesua varten

• Soveltuu: n. 3kk – 4v

• Standardin ECE R129 iSize mukainen

Turvaistuin toimii yhdessä iSense Flexbase-jalustan kanssa, mikä kiinnitetään ISOFIX-kiinnikkeillä. Jalustan avulla turvaistuin kääntyy oven suuntaan, jolloin sinun on helpompaa kiinnittää turvavaljaat ja asettaa lapsesi turvallisesti turvaistuimeen. Jalustassa on muitakin huippuominaisuuksia, kuten kaltevuuden säätö. Samaan jalustaan voit kiinnittää myöskin Britax Baby-Safe iSENSE- turvakaukalon.

Verkkokauppa saatavuus: 8

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax