EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Turvaistuin BeSafe Izi Turn I-Size

Tuotenumero:018680-
Alkaen679,00 €543,20
Osamaksu 19,00 € / kk
Säästä 135,80 €
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

BeSafe iZi Turn i-Size on turvaistuin, joka kääntyy täydet 360 ° jalustassaan. Kääntötoiminnon avulla lapsi on helppo asettaa turvaistuimeen, sillä istuimen saa käännettyä sivuttain auton ovea päin. Lisäksi lapsen matkustussuunnan voi vaihtaa helposti tarpeen vaatiessa.

BeSafe iZi Turn i-Size on varustettu kahdella eri kerroksella turvallisuutta:

- sisäänrakennettu SIP -sivutörmäyssuoja turvaistuimen kuoressa

- SIP+ (erillinen sivutörmäyssuoja) joka voidaan asentaa kummalle puolelle istuinta tahansa

Oikea asennus on helppo varmistaa iZi Turn i-Size istuimen jalustassa olevista ääni- sekä valoindikaattoreista. BeSafe on kehittänyt täysin uuden pohjarakenteen tähän istuimeen, joka sallii jalustan asentamisen autossa vaakasuunnassa aina samaan asentoon, riippumatta auton istuimen kaltevuudesta. Tämä on täydellinen erityisesti silloin kun autossa on erityisen kaltevat istuimet, ja lapsen pää saattaisi muuten kallistua eteenpäin kun hän istuu selkä menosuuntaan.

Tässä turvaistuimessa myös muu käyttömukavuus on huippuluokkaa, ja siitä huolehtivat lukuisat pienet yksityiskohdat kuten magneeteilla sivuihin kiinnittyvät vyöt, joiden ansiosta lapsi pääsee helposti istuimeen ilman että vyöt tulevat tielle. Turvaistuimen pääntuki sekä vyöt ovat helposti säädettävissä yhdellä kädenliikkeellä. Lepoasento on säädettävissä neljään eri kulmaan, ja selkänojassa oleva ilmanvaihto vähentää lapsen hikoilua turvaistuimessa.

iZi Turn i-Size mahdollistaa lapsen matkustamisen selkä menosuuntaan 105cm asti (18kg), ja sitä voi tarvittaessa myös käyttää kasvot menosuuntaan alkaen 88cm pituudesta.

Hyväksytty i-Size standardin mukaan:

- Selkä menosuuntaan lapselle jonka pituus on 61-105 cm

- Kasvot mensouuntaan lapselle jonka pituus on 88-105 cm

- Lapsen maksimipaino 18 kg

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:6kk-4v
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:61-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen painoraja:18kg
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Videot

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.