EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Axkid Minikid 3, Granite Grey

Tuotenumero:0132215-20017
549,00
Osamaksu 19,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Axkid Minikid 3 on tilava turvavyökiinnitteinen turvaistuin, jossa on monia älykkäitä ominaisuuksia. Minikid-turvaistuimen DNA:ssa on ruotsalaista turvallisuutta: tällä turvaistuimella lapsesi matkustaa jopa 7-vuotiaaksi (max. 125 cm / 36 kg) selkä menosuuntaan.

Lapsesi mukavuutta vaalien, selkämenosuuntaan turvaistuimessa on 10 cm pidempi selkämys (vrt. edeltäjään) ja jopa 30 cm jalkatilaa. Dynaaminen pääntuen säätö automaattisesti säätää tuen sopivalle korkeudelle lapsesi pituuteen ja kokoon nähden. Jos haluat itse säätää pääntuen, siinä on 14 eri korkeutta. Pääntuen V-muoto mahdollistaa lapsesi näkemään ulos ikkunasta. Turvaistuimessa on uusi Sleep Well System, jonka avulla voit kallistaa istuinta mukavaan ja turvalliseen asentoon. Taaperon tukityynyssä on mukavaa Memory Foamia sekä verkkokangasta takana ilmankiertoa varten, jolloin kaikista pienemmilläkin on mukavaa matkustaa istuimessa.

Minikid 3 -turvaistuimessa on paljon erilaisia turvaominaisuuksia. V-muotoisessa pääntuessa on voimia vaimentavaa teknologiaa, joka antaa lapsellesi parhaan mahdollisen suojan törmäystilanteessa. Innovatiivinen ASIP-sivutörmäyssuoja on kehitetty yhdessä saksalaisen ADACin kanssa, joka on tunnettu monista turvaistuintesteistään. Minikid 3 on hyväksytty viimeisimmän R129-turvaistuinstandardin mukaan ja on läpäissyt Plus-testin.

Axkid Minikid 3 on helppo asentaa autoon – eikä sinun tarvitse välittää ISOFIX-kiinnikkeistä. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa turvaistuimen mille penkille vain autossasi. Uniikin 6-vaiheisen asennusohjeen, vain yhden vyön kiristyksen, ja helppojen automaattisten alakiinnityshihnojen asentamisesta tulee helppoa. Turvaistuimessa itsessään on ohjeet turvaistuimen asennukseen ja lapsen asettamisesta siihen, jolloin ohjeet pysyvät aina mukana. Käytä BILT-sovellusta, kun kaipaat tarkempaa asennusapua tai kysy asiantuntijoiltamme, jotka voivat näyttää sinulle kuinka turvaistuin asennetaan.

Ominaisuudet:

• Selkämenosuuntaan entistä pidempään: jopa 7-vuotiaaksi / max. 36 kg / max. 125 cm

• 60 sek asennus interaktiivisen 3D-ohjeen avulla (BILT app)

• Helppo asennus automaattisten alakiinnityshihnojen avulla – liikuta istuin tiukasti paikalleen keinuttamalla

• Dynaaminen pääntuen säätö säätää pääntuen automaattisesti

• 14 eri pääntuen korkeutta

• Sleep Well System turvaistuimen kallistukseen

• Irrotettava taaperon tukityyny 61–105 cm pituisille

• Voimia vaimentavaa teknologiaa pääntuessa

• ASIP-sivutörmäyssuoja

• Kestävät kankaat

• Irrotettava päällinen – voidaan pestä 30-asteessa pesukoneessa

Axkid Minikid 3 on päivitetty versio palkintoja voittaneesta Axkid Minikid 2-turvaistuimesta. Minikid 3-turvaistuimen avulla lapsesi matkustaa entistä pidempää selkämenosuuntaan – jopa 7-vuotiaaksi saakka tai 125 cm / 36 kg asti.

Tekniset tiedot:

• Käyttöikä: jopa 7-vuotiaaksi saakka

• Hyväksytyt pituusrajat: 61–125 cm

• Hyväksytty painoraja: max. 36 kg

• Hyväksytty standardin R129 mukaan

• Läpäissyt Plus-testin

• Turvavyökiinnitys

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Axkid
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys