EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Titan PRO 9-36kg

Tuotenumero:0248604-
449,00
Osamaksu 16,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Titan PRO on Isofix-kiinnitteinen, laadukkailla ominaisuuksilla varustettu turvaistuin lapselle painoluokassa 9-36 kg (lapsen pituus noin 67-150cm, ikäsuositus noin 9kk-12 vuotta). Maxi-Cosi Titan PRO on Maxi-Cosi Titan-mallin sisarusmalli, suurimmat erot näissä on että Titan PRO-mallissa on GrowSafe - pääntuki, parempi sivutörmäyssuoja sekä AirProtect päänsuoja. Lisäksi PRO-mallissa on helppokäyttöiset valjaat sekä sisäänrakennettu mukiteline. Maxi-Cosi Titan PRO:n istuinkulma on säädettävissä ja istuinkangas on miellyttävää, lämpöä säätelevää bambumateriaalia. Maxi-Cosi Titan PRO asennetaan aina kasvot menosuuntaan.

Pieni lapsi eli noin 9 kuukautta-4vuotta:

Maxi-Cosi Titan PRO asennetaan kasvot menosuuntaan Isofix-kiinnityksellä sekä mukana tulevalla Top Tether-hihnalla kun lapsi painaa 9-18 kg. Tällöin lapsi matkustaa istuimen sisäisissä 5-pistevaljaissa.

Isompi lapsi eli noin 4-12 vuotta:

Kun lapsi on noin neljä vuotta (tai vähintään 15 kg), poistetaan sisäiset vyöt käytöstä, ja lapsi istuu auton vöissä. Tällöin istuinta ei tarvitse kiinnittää Isofix-kiinnikkeisiin, mutta se on suositeltavaa tukevamman asennuksen vuoksi.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan
Ikäsuositus:9 kk - 12 v
Istuinasentojen lukumäärä:3
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-36 kg
Sisältyvät varusteet:Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen mitat:L. 48, K.63,5, S. 53,5cm
Tuotteen paino:12,55kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.