EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Titan PRO 9-36kg, Authentic Cognac

Tuotenumero:0248604-196501
449,00
Osamaksu 16,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Titan PRO on Isofix-kiinnitteinen, laadukkailla ominaisuuksilla varustettu turvaistuin lapselle painoluokassa 9-36 kg (lapsen pituus noin 67-150cm, ikäsuositus noin 9kk-12 vuotta). Maxi-Cosi Titan PRO on Maxi-Cosi Titan-mallin sisarusmalli, suurimmat erot näissä on että Titan PRO-mallissa on GrowSafe - pääntuki, parempi sivutörmäyssuoja sekä AirProtect päänsuoja. Lisäksi PRO-mallissa on helppokäyttöiset valjaat sekä sisäänrakennettu mukiteline. Maxi-Cosi Titan PRO:n istuinkulma on säädettävissä ja istuinkangas on miellyttävää, lämpöä säätelevää bambumateriaalia. Maxi-Cosi Titan PRO asennetaan aina kasvot menosuuntaan.

Pieni lapsi eli noin 9 kuukautta-4vuotta:

Maxi-Cosi Titan PRO asennetaan kasvot menosuuntaan Isofix-kiinnityksellä sekä mukana tulevalla Top Tether-hihnalla kun lapsi painaa 9-18 kg. Tällöin lapsi matkustaa istuimen sisäisissä 5-pistevaljaissa.

Isompi lapsi eli noin 4-12 vuotta:

Kun lapsi on noin neljä vuotta (tai vähintään 15 kg), poistetaan sisäiset vyöt käytöstä, ja lapsi istuu auton vöissä. Tällöin istuinta ei tarvitse kiinnittää Isofix-kiinnikkeisiin, mutta se on suositeltavaa tukevamman asennuksen vuoksi.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan
Ikäsuositus:9 kk - 12 v
Istuinasentojen lukumäärä:3
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-36 kg
Sisältyvät varusteet:Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen mitat:L. 48, K.63,5, S. 53,5cm
Tuotteen paino:12,55kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.