EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Titan PLUS 9-36kg

Tuotenumero:0248834-
369,00
Osamaksu 14,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Titan Plus on jasvot menosuuntaan asennettava turvaistuin, joka on hyväksytty painoluokassa 9-36kg. Maxi-Cosi Titan Plus on varustettu erillisellä istuinpehmusteella, joka tekee matkustamisesta mukavaa. Pehmusteen voi poistaa käytöstä kun lapsi kasvaa. Istuimen käyttömukavuutta lisää kallistusmahdollisuus, eli voit valita viiden eri asennon väliltä mukavan istuinkulman lapselle.

Titan Plus-mallissa käytetään istuimen 5-pistevaljaita kun lapsi on pienempi, ja isommalle lapselle istuinta voidaan käyttää turvavyöistuimen tapaan;

Pieni lapsi eli noin 9 kuukautta-4vuotta:

Maxi-Cosi Titan Plus asennetaan kasvot menosuuntaan Isofix-kiinnityksellä sekä mukana tulevalla Top Tether-hihnalla kun lapsi painaa 9-18 kg. Tällöin lapsi matkustaa istuimen sisäisissä 5-pistevaljaissa.

Isompi lapsi eli noin 4-12 vuotta:

Kun lapsi on noin neljä vuotta (tai vähintään 15 kg), poistetaan sisäiset vyöt käytöstä, ja lapsi istuu auton vöissä. Tällöin istuinta ei tarvitse kiinnittää Isofix-kiinnikkeisiin, mutta se on suositeltavaa tukevamman asennuksen vuoksi.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan
Ikäsuositus:9kk-12v
Istuinasentojen lukumäärä:5
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:67-150cm
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-36 kg
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.