EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Titan 9-36kg

Tuotenumero:0248603-
349,00 €279,20
Osamaksu 11,00 € / kk
Säästä 69,80 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Titan on osa Maxi-Cosin kattavaa turvaistuinvalikoimaa. Se tarjoaa ratkaisun esimerkiksi sellaiseen tilanteeseen kun perheen isommalle lapselle tarvitaan sopiva turvaistuin kun selkä menosuuntaan asennettava istuin siirtyy pikkusisarukselle. Titan on Isofix-kiinnitteinen, pitkäikäinen turvaistuin lapselle painoluokassa 9-36 kg (lapsen pituus noin 67-150cm, ikäsuositus noin 9kk-12 vuotta). Maxi-Cosi Titan on hyvin helppokäyttöinen turvaistuin, jossa on säädettävä pääntuki. Myös istuinkulmaa voi helposti säätää viiteen eri asentoon. Maxi-Cosi Titan asennetaan aina kasvot menosuuntaan.

Pieni lapsi eli noin 9 kuukautta-4vuotta:

Maxi-Cosi Titan asennetaan kasvot menosuuntaan Isofix-kiinnityksellä sekä mukana tulevalla Top Tether-hihnalla kun lapsi painaa 9-18 kg. Tällöin lapsi matkustaa istuimen sisäisissä 5-pistevaljaissa.

Isompi lapsi eli noin 4-12 vuotta:

Kun lapsi on noin neljä vuotta (tai vähintään 15 kg), poistetaan sisäiset vyöt käytöstä, ja lapsi istuu auton vöissä. Tällöin istuinta ei tarvitse kiinnittää Isofix-kiinnikkeisiin, mutta se on suositeltavaa tukevamman asennuksen vuoksi.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan
Ikäsuositus:9 kk - 12 v
Istuinasentojen lukumäärä:5
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-36 kg
Sisältyvät varusteet:Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen mitat:L. 44,5,K.63,S.50,5 cm
Tuotteen paino:11 kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.