EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Stone 40-105 cm, Authentic Black

Tuotenumero:0248006-196711
499,00
Osamaksu 17,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Stone on ISOFIX-kiinnitteinen turvaistuin, mikä kääntyy alustallaan 360°, myös kaikissa kallistusasennoissa. Kääntöominaisuuden ansiosta turvaistuimen voi kääntää oven suuntaan, kun lasta asetetaan istuimeen. Voit kääntää istuimen vaikka se olisikin makuuasennossa, helpottaen niin sinun toimiasi kuin lisäten pikkuisesi mukavuutta. Pyörivää ja kallistuvaa Stonea voi käyttää vastasyntyneestä (pehmeän vauvatuen kanssa) noin 4-vuotiaaksi saakka.

Muita vanhempia helpottavia toimintoja ovat Easy-In turvavaljaat, joissa on helppo kiinnitysmekanismi. Valjaat ja pääntuki säätyvät samanaikaisesti, jolloin tuet ovat aina oikeassa kohdassa lapsesi omaan kokoon nähden.

Turvaistuimessa on pehmeät ja suojaavat pehmusteet. Pikkuisen mukavuutta lisää myös ClimaFlow lämpötilan säätely, mikä pitää turvaistuimen aina sopivassa lämpötilassa. Rei’itetty materiaali, erityinen vaahtomuovi, sekä 3D päällinen kierrättää ilmaa tehokkaasti, jolloin lapsen olo pysyy hiostumattomana.

Turvallisuus on ensisijaista Maxi-Cosin turvaistuimissa. Stone-turvaistuimen molemmilla sivuilla on kennomainen G-Cell teknologia, joka luo sivutörmäyssuojan. Valjaiden pehmusteissa on erityinen anti-slip päällinen, joka tuo lisää turvaa etutörmäyksissä, pitäen pikkuisesi paremmin paikallaan mahdollisissa vaaratilanteissa. 5-pistevaljaat ovat tukevat ja estävät suuremman liikeradan törmäystilanteessa.

Stone-turvaistuimessa on paljon huippuominaisuuksia, mitkä tekevät matkustamisesta entistä mukavampaa ja turvallisempaa niin lapselle kuin vanhemmillekin:

• 360-astetta kääntyvä turvaistuin

• 5 eri kallistusasentoa, istuma-asennosta makuuasentoon

• 5P-turvavaljaat, jotka säätyvät pääntuen mukana

• Pehmeät ja suojaavat pehmusteet

• ClimaFlow ilmanvaihtojärjestelmä

• Anti-Slip päällinen olkapehmusteissa

• G-Cell sivutörmäyssuoja

• i-Size sopiva

• Standardin R129 mukainen

• ISOFIX-kiinnitteinen

• Vauvatuen kanssa käytettävissä jo vastasyntyneestä 60cm asti

• Pituusrajat: 40 to 105 cm (eli noin 4-vuotiaaksi saakka)

• Vauvatuki tulee mukana

• Päälliset konepestävät 30-asteessa

• Värivaihtoehtoina musta tai harmaa

Maxi-Cosi Stone turvaistuinta voi käyttää jo vastasyntyneestä vauvasupistimen kanssa. Kun vauvasi on noin 60 cm pitkä, poista vauvasupistin. Sen jälkeen turvaistuinta voi käyttää kunnes lapsesi on 105 cm pitkä tai noin 4-vuotias.

Turvaistuimen asennus toimii ISOFIX-kiinnitteiden avulla. Väri- ja ääni-indikaattorit varmistavat oikeanlaisen asennuksen.

Suosittelemme, että Maxi-Cosi Stone turvaistuinta käytetään aina selkä menosuuntaan päin, mutta tarvittaessa sitä voi myös käyttää kasvot menosuuntaan, kun lapsesi on 76 cm pitkä.

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Kiinnitystapa:Isofix

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.