EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Priori SPS 9-18kg, Slate Black

Tuotenumero:0246361-174140
209,00 €125,40
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 83,60 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Kasvot menosuuntaan asennettava turvaistuin autoon, n. 1-4 vuotiaalle lapselle. Maxi-Cosin laadukkaat ja käyttäjäystävälliset turvaistuimet takaavat turvalliset sekä mukavat oltavat taaperolle autossa. Priori SPS on helppo asentaa autoon kolmipisteturvavyön avulla, ja lapsen asettaminen ja kiinnittäminen turvaistuimeen käy kädenkäänteessä. Korkeat sivusuojat lisäävät turvallisuutta, ja matkustusmukavuuden takaa istuinkulman säätömahdollisuus lapsen nukahtaessa. Mukavasti pehmustettu päällinen on irrotettava ja pestävä.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan
Ikäsuositus:9 kk - 4 v
Istuinasentojen lukumäärä:4
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-18 kg
Ryhmä:1
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Alankomaat
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.03

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.