EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Pearl Smart

Tuotenumero:0248796-
269,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size -turvaistuin sopii käytettäväksi alkaen puolivuotiaalle lapselle, aina noin neljään ikävuoteen saakka. Pearl Smart i-Size voidaan asentaa joko selkä tai kasvot mensouuntaan, aina yhdessä yhteensopivan Maxi-Cosi -jalustan kanssa. Tämä turvaistuin tarjoaa huippulaatua edullisempaan hintaan, sillä tässä ei ole kaikkia hienouksia kuten Pearl Pro-mallissa. Pearl Smart:in kohdalla kuitenkaan turvallisuudesta ei ole tingitty, ja se on hyvin helppokäyttöinen turvaistuin taaperolle. Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size istuimessa on säädettävä istuinkulma, eli se voidaan kallistaa neljään eri asentoon. Hyväksytty uusimman i-Size R129 - turvaistuinstandardin mukaan.

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size on yhteensopiva Maxi-Cosi Familyfix2, Familyfix3, 3wayFix, 2wayFix ja FamilyFix One i-Size jalustojen kanssa.

Lapsen maksimipaino 18,5 kg.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:6 kk - 4 v
Istuinasentojen lukumäärä:4
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:67-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.