EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Pearl Pro2

Tuotenumero:02487971-
359,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Mukavuutta ja parasta turvallisuutta yhdessä paketissa; tätä kaikkea on uusi Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size-turvaistuin! Maxi-Cosi Pearl Pro2 on suunniteltu lapselle joka on pituudeltaan 67-105cm välillä, ja iältään noin 6 kk-4 vuotta. Tässä turvaistuimessa on miellyttävä lisäpehmuste, jota käytetään pienellä lapsella, ja pehmuste voidaan irrottaa kun lapselle kaivataan lisätilaa.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 on hyväksytty uusimman eurooppalaisen i-Size -turvastandardin mukaisesti, ja sitä käytetään aina yhdessä Maxi-Cosi FamilyFix3/FamilyFix2 tai 3WayFix -asennusjalustan kanssa. Jalusta myydään erikseen.

Pearl Pro2 i-Size on pitkäikäinen turvaistuin, sillä se toimii niin selkä kuin kasvot menosuuntaan, ja siinä on kallistusmahdollisuus jotta lapselle löytyisi aina mahdollisimman mukava matkustusasento, myös hänen nukkuessa. Sivutörmäyssuoja takaa erinomaisen suojan sivutörmäyksissä, ja turvallinen Isofix-asennustapa (telakan kanssa) varmistaa sen, että istuin tulee oikein kiinni autoon.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size on myös varustettu Maxi-Cosin nerokkaalla valjasjärjestelmällä, joka takaa sen, että vyöt pysyvät aina yläasennossa avattuna, jolloin ne eivät "katoa" lapsen alle.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:67-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.