EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Pearl Pro2, Authentic Black

Tuotenumero:02487971-196711
359,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Mukavuutta ja parasta turvallisuutta yhdessä paketissa; tätä kaikkea on uusi Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size-turvaistuin! Maxi-Cosi Pearl Pro2 on suunniteltu lapselle joka on pituudeltaan 67-105cm välillä, ja iältään noin 6 kk-4 vuotta. Tässä turvaistuimessa on miellyttävä lisäpehmuste, jota käytetään pienellä lapsella, ja pehmuste voidaan irrottaa kun lapselle kaivataan lisätilaa.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 on hyväksytty uusimman eurooppalaisen i-Size -turvastandardin mukaisesti, ja sitä käytetään aina yhdessä Maxi-Cosi FamilyFix3/FamilyFix2 tai 3WayFix -asennusjalustan kanssa. Jalusta myydään erikseen.

Pearl Pro2 i-Size on pitkäikäinen turvaistuin, sillä se toimii niin selkä kuin kasvot menosuuntaan, ja siinä on kallistusmahdollisuus jotta lapselle löytyisi aina mahdollisimman mukava matkustusasento, myös hänen nukkuessa. Sivutörmäyssuoja takaa erinomaisen suojan sivutörmäyksissä, ja turvallinen Isofix-asennustapa (telakan kanssa) varmistaa sen, että istuin tulee oikein kiinni autoon.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size on myös varustettu Maxi-Cosin nerokkaalla valjasjärjestelmällä, joka takaa sen, että vyöt pysyvät aina yläasennossa avattuna, jolloin ne eivät "katoa" lapsen alle.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:67-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.