EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Pearl 360 Turvaistuin, Authentic Black

Tuotenumero:0248045-196711
389,00
Osamaksu 14,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi versio tunnetusta ja suositusta Maxi-Cosi Pearl -turvaistuimesta, mikä kääntyy jalustallaan täydet 360°, kaikissa kallistusasennoissa. Pearl on ISOFIX-kiinnitteinen ja sillä on iSize hyväksyntä. Turvaistuin soveltuu jo vastasyntyneelle, kun käytössä on vauvatuki, aina 4-vuotiaaksi saakka.

Pearl 360 turvaistuin sopii vastasyntyneestä noin 4 -vuotiaaksi. Turvaistuin pyörii jalustallaan 360°, jolloin voit kääntää turvaistuimen oven suuntaan asettaessasi lastasi istuimeen. Kun lapsi on turvallisesti kiinnitettynä, käännä turvaistuin selkä menosuuntaan päin. Ja parasta on, että kääntömekanismi toimii vain yhdellä kädellä, tehden matkailusta lapsen kanssa hitusen helpompaa. Käytännön toimia on helpottamassa myöskin Easy-in valjaat, mitkä kiinnittyvät todella helposti ja nopeasti.

ClimaFlow ilmanvaihtorakenne pitää huolen pikkuisesi mukavuudesta. Erityiset ClimaFlow paneelit sekä hengittävä vaahtomuovi ja kankaat luovat mukavan ilmanvaihdon, jotta lapsellasi on aina mukava lämpötila turvaistuimessa. Tämän lisäksi, säädettävien valjaiden ja pääntuen sekä monien kallistusasentojen avulla luodaan juuri sinun lapsellesi sopiva matkustusasento.

Turvallisuutta on lisäämässä G-Cell teknologia, mikä on sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja. Pääntuessa on lisäksi erityinen iskuja vaimentava vaahtomuovi. Lisäturvaa tuo kääntölukitus, minkä avulla turvaistuinta ei pysty kääntämään kasvot menosuuntaan, ennenkuin vauva on 15 kk:n ikäinen. Suosittelemme Liikenneturvan suositusten mukaisesti, että lapsi matkustaa selkä menosuuntaan vähintään 4-vuotiaaksi saakka. Pearl 360-turvaistuin on hyväksytty viimeisimpien turvaistuinstandardien mukaisesti ja se on iSize hyväksytty.

Turvaistuimen ominaisuudet:

• Soveltuu 0-4 v

• iSize hyväksytty

• ISOFIX-kiinnitteinen tukijalalla (jalustan kanssa)

• Selkä menosuuntaan 4-vuotiaaksi saakka

• 360° kääntömekanismi, mikä toimii yhdellä kädellä

• Kääntyy kaikissa kallistusasennoissa

• Pehmustetut easy-in 5-pistevaljaat

• Vastasyntyneelle vauvatuki

• 9 eri korkeudensäätöä valjaissa ja pääntuessa

• 5 kallistusasentoa

• ClimaFlow lämpötilansäätely

• G-Cell sivutörmäyssuoja

• Iskuja vaimentavaa materiaalia pääntuessa

• Pituusrajat: 40-105 cm

Jos haluat käyttää turvaistuinta jo vastasyntyneestä alkaen, käytä sitä erityisen vauvatuen kanssa.

Pearl 360 on osa innovatiivista Maxi-Cosin turvaistuinsarjaa 360 Family, jossa on myös 360-jalusta. 360-jalustaan sopii myös Pebble 360- tai Coral 360-turvakaukalo, jolloin samaa jalustaa voi käyttää läpi lapsesi eri kasvuvaiheiden läpi.

Tarvitset 360-jalustan asentaaksesi tämän turvaistuimen.

Verkkokauppa saatavuus: 51

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.