EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Mica 0-18kg, Authentic Grey

Tuotenumero:0248511-195101
499,00 €399,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Säästä 100,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Mica tekee automatkustamisesta mukavaa ja helppoa, sillä turvaistuin kääntyy 360 astetta jalustassaan. Kääntötoiminnon ansiosta lapsen asettaminen turvaistuimeen käy helposti, kun istuimen saa käännettyä auton ovelle päin. Tämä turvaistuin soveltuu 0-4-vuotiaalle lapselle.

Maxi-Cosi Mica-turvaistuimessa lapsi matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan koko istuimen käyttöajan, eli lapsen pituuden ollessa 40-105cm. Lisäksi kääntötoiminto mahdollistaa sen, että istuinta voi käyttää tarvittaessa myös kasvot menosuuntaan lapsella jonka pituus on 76-105cm. Maxi-Cosi Mica kiinnitetään autoon helposti sekä turvallisesti Isofix-kiinnityksellä.

Maxi-Cosi Mica-turvaistuimessa on erillinen sisäosa joka on tarkoitettu käytettäväksi pienellä vauvalla. Vauvapehmusteen ansiosta Maxi-Cos Mica soveltuu jo ihan vastasyntyneelle (alkaen 40cm). Kun lapsi kasvaa, poistetaan vauvatuki käytöstä, jolloin istuimessa on enemmän tilaa kasvavalle taaperolle. Turvaistuimen ulkokuoressa on ilmanvaihtoaukot, jotta matkustusmukavuus ei kärsi kesäkuumalla.

Verkkokauppa saatavuus: 4

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:40-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.