EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Emerald Turvaistuin 40-125cm, Authentic Black

Tuotenumero:0248510-196711
599,00
Osamaksu 20,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Emerald turvaistuinta voi käyttää vastasyntyneestä 7-vuotiaaksi saakka. Pitkäikäinen turvaistuin noudattaa viimeisimpiä ja tiukimpia i-Size turvallisuusvaatimuksia.

Emerald turvaistuin muuntautuu kolmeksi eri versioksi. Ensin istuinta käytetään vauvasupistimen kanssa, jolloin sitä voi käyttää jo vastasyntyneestä alkaen. Kun lapsesi on 75 cm pitkä, vauvasupistin otetaan pois ja turvaistuinta käytetään normaaliin tapaan selkä menosuuntaan. Viimeinen muunnos on turvavyöistuin, mikä tehdään kun lapsesi on 105 cm pitkä: istuin käännetään kasvot menosuuntaan, ISOFIX-kiinnikkeistä siirrytään turvavyöhön, ja turvaistuinpehmusteet otetaan pois, jolloin kasvavalla lapsellasi on enemmän tilaa.

Turvallisuus on ensisijaista Maxi-Cosin turvaistuimissa. Emerald-turvaistuimen molemmilla sivuilla on kennomainen G-Cell teknologia, joka luo lapsellesi sivutörmäyssuojan. 5-pistevaljaat ovat tukevat ja pitävät pikkuisesi paremmin paikallaan mahdollisissa vaaratilanteissa. Ääni- ja väri-indikaattorit auttavat oikeanlaisessa asennuksessa ja tukijalka tuo lisää vankkuutta turvaistuimeen.

Emerald-turvaistuimessa on paljon huippuominaisuuksia, mitkä tekevät matkustamisesta entistä mukavampaa ja turvallisempaa niin lapselle kuin vanhemmillekin:

• 0-7-vuotiaille (40-125 cm)

• Eri pehmusteet ja supistimet muokkaavat istuimen sopivaksi lapsen koon mukaan

• Vauvatuen kanssa käytettävissä jo 40 cm alkaen

• Erillisten turvaistuinpehmusteiden kanssa käytettävissä noin 4-vuotiaaksi

• 105 cm pituuden jälkeen istuimesta muunnetaan turvavyöistuin

• 4 eri kallistusasentoa, istuma-asennosta lepoasentoon

• Pehmustetut 5P-turvavaljaat

• Säädettävä ja pehmeä pääntuki

• Mukavat ja suojaavat pehmusteet

• G-Cell sivutörmäyssuoja

• i-Size sopivuus

• Standardin R129 mukainen

• ISOFIX-kiinnitteinen n. 4-vuotiaaksi saakka

• Päälliset konepestävät 30-asteessa

• Värivaihtoehtoina musta tai tumman harmaa

Turvaistuin asennetaan ISOFIX-kiinnitteillä, kun lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, eli noin 4-vuotiaaksi saakka. Väri- ja ääni-indikaattorit varmistavat oikeanlaisen asennuksen. Tämän jälkeen, kun lapsesi on 17,5 kg / 105 cm pitkä, istuin käännetään niin, että lapsi matkustaa kasvot menosuuntaan ja istuin asennetaan turvavyöllä. Istuimen omat valjaat laitetaan tällöin erityiseen koteloon ja käytetään auton omia turvavöitä. Tällöin istuimen pitää olla istuma-asennossa eikä istuinta saa kallistaa.

Verkkokauppa saatavuus: 20

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-7v
Istuinasentojen lukumäärä:5
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-25 kg
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-18 kg
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen mitat:64x54x44 cm
Tuotteen paino:15,3kg jalustan kanssa
Tuotteen painoraja:25kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta sisältyy
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.