EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi AxissFix PLUS 0-18kg, Black Diamond

Tuotenumero:0248025-171160
649,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

AxissFix Plus -turvaistuin tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta vastasyntyneestä alkaen, jopa 4 ikävuoteen asti. Tämä i-Size hyväksytty turvaistuin kääntyy 360 astetta, jotta lapsen asettaminen istuimeen olisi mahdollisimman vaivatonta. Neljään eri kulmaan säätyvä istuinasento takaa mukavat oltavat kaikissa tilanteissa.

AxissFix Plus on suunniteltu käytettäväksi selkä menosuuntaan vastasyntyneestä alkaen, aina noin kahteen ikävuoteen (45-87 cm). Tämän jälkeen istuin käännetään kasvot menosuuntaan (76-105 cm). Vastasyntyneellä ja pienellä vauvalla käytetään turvaistuimen mukana tulevaa miellyttävää lisäpehmustetta, joka asettaa vauvan sopivaan asentoon. Pehmuste poistetaan käytöstä kun lapsella on ikää noin 4 kuukautta (61 cm).

ISOFIX-kiinnitys Top Tether-järjestelmällä on helppo ja turvallinen tapa asentaa turvaistuin autoon. AxissFix Plus turvaistuimen kompaktit ulkomitat ja 360 astetta kääntyvä istuinosa tekevät siitä ihanteellisen myös pienissä autoissa käytettäessä.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-4 v
Istuinasentojen lukumäärä:4
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:45-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.