EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi AxissFix AIR 0-18

Tuotenumero:0248023-
890,00
Osamaksu 28,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Axissfix Air on yhtä virtaviivainen ja helppokäyttöinen kun muutkin Maxi-Cosi I-Size turvaistuimet, mutta nousee uudelle turvallisuus tasolle sisäänrakennetun turvatyynyn (airback) ansiosta. Axissfix turvatyyny tekniikka on turvallisin ratkaisu kun käytät istuinta kasvot menosuuntaan.

Tämä i-Size hyväksytty turvaistuin kääntyy 360 astetta, jotta lapsen asettaminen istuimeen olisi mahdollisimman vaivatonta. Neljään eri kulmaan säätyvä istuinasento takaa mukavat oltavat kaikissa tilanteissa.

AxissFix Air on suunniteltu käytettäväksi pienellä lapsella (61-87 cm, noin 4kk - 2 v) selkä menosuuntaan ja isommalla lapsella (76-105 cm) kasvot menosuuntaan.

Maxi-Cosi AxissFix Air kiinnitetään autoon Isofix-kiinnityksellä, sekä TopTether vyöllä (tarkista automallikohtainen yhteensopivuus). TopTether -järjestelmän myötä istuimessa ei ole lainkaan tilaa vievää tukijalkaa, mikä helpottaa istuimen päivittäistä käyttöä ahtaissa autoissa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.