EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi AxissFix AIR 0-18, Nomad Grey

Tuotenumero:0248023-187121
890,00
Osamaksu 28,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Axissfix Air on yhtä virtaviivainen ja helppokäyttöinen kun muutkin Maxi-Cosi I-Size turvaistuimet, mutta nousee uudelle turvallisuus tasolle sisäänrakennetun turvatyynyn (airback) ansiosta. Axissfix turvatyyny tekniikka on turvallisin ratkaisu kun käytät istuinta kasvot menosuuntaan.

Tämä i-Size hyväksytty turvaistuin kääntyy 360 astetta, jotta lapsen asettaminen istuimeen olisi mahdollisimman vaivatonta. Neljään eri kulmaan säätyvä istuinasento takaa mukavat oltavat kaikissa tilanteissa.

AxissFix Air on suunniteltu käytettäväksi pienellä lapsella (61-87 cm, noin 4kk - 2 v) selkä menosuuntaan ja isommalla lapsella (76-105 cm) kasvot menosuuntaan.

Maxi-Cosi AxissFix Air kiinnitetään autoon Isofix-kiinnityksellä, sekä TopTether vyöllä (tarkista automallikohtainen yhteensopivuus). TopTether -järjestelmän myötä istuimessa ei ole lainkaan tilaa vievää tukijalkaa, mikä helpottaa istuimen päivittäistä käyttöä ahtaissa autoissa.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.