EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Klippan Triofix Maxi

Tuotenumero:0231403-
365,00 €292,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Säästä 73,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Klippan Triofix Maxi - maksimaalista turvallisuutta sekä entistä parempaa mukavuutta lapsellesi! Suomalaisen turvaistuinvalmistaja Klippanin kehittämä Triofix Maxi on ulkoisilta mitoiltaan kuten aiemmat Triofix-perheen istuimet, mutta sen sisusta on kokenut runsaasti muutoksia. Istuin on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Isofix-jalustan kanssa, joka ostetaan erikseen.

Klippan Triofix Maxissa onkin uusittu, parempi sivutörmäyssuoja, joten se takaa turvallisemmat oltavat pienelle lapselle. Istuimen pääntuen muoto on myös kokenut uudistuksen, jotta entistä pidempi lapsi mahtuu istuimeen. Klippan Triofix Maxi onkin monipuolinen ja pitkäikäinen turvaistuin, joka on hyväksytty lapselle painoluokassa 9-36 kg.

Istuimen voi telakalla asentaa autoon 9-18 kg lapselle isofixillä tai auton kolmipisteturvavyöllä joko selkä tai kasvot menosuuntaan. 15-25 kg lapselle istuimen voi asentaa kasvot menosuuntaan edelleen isofix telakkaa hyödyntäen, lapsi kiinnitettynä auton kolmipistevyöllä tai 15-36kg ilman telakkaa, lapsi kiinnitettynä auton kolmipistevyöllä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Klippan
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-36 kg
Painoryhmä selkä menosuuntaan:9-18 kg
Sisältyvät varusteet:Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Suomi
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04