EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Klippan Opti129, Sport

Tuotenumero:0231420-18040
465,00 €372,00
Osamaksu 14,00 € / kk
Säästä 93,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Uutuus turvaistuin suomalaiselta Klippanilta: Opti129 joka mahdollistaa selkä menosuuntaan kulkemiseen mahdollisimman pitkään, 32 kg asti. Klippan Opti129 asennetaan 3P-vöillä ja on uusimman turvaistuinstandardin UN R 129-3 mukainen.

Lapsen matkustusmukavuutta lisäävät eri säätömahdollisuudet, esimerkiksi olkavöiden kolme eri korkeutta, säädettävä päätuki, ja eri kallistusasennot. Vyöasennus tukijalalla ja alakiinnitysvöillä mahdollistaa myös sen, että saat säädettyä pikkuisellesi sopivan jalkatilan.

Ominaisuudet:

- Soveltuu 61-125 cm

- Max. paino 32 kg

- Laadukkaat päällystekerrokset ovat ommeltu eikä laminoitu tai liimattu, vähentäen kemikaalirasitusta

- Asennus 3P-vöillä ja alakiinnitysvöillä

- Istuimen mukavuutta lisää Memory foam-vaahto ja pehmusteet muun muassa nauhamuhveissa

- Lisätaskuja istuimen sisäpuolella ja tukityynyssä, minne voi halutessaan lisätä pehmikkeitä, jotta lapsen mukavuus ja tuki on mahdollisimman hyvä

- Istuimen päällisen voi pestä ja sen voi irrottaa kolmeen osaan (selkä, istuin, pää), jos pesua tarvitsee vain yksi osa

- Plus testi läpäisty

- Vaatii pienen tilan autossa

- Eri säätöominaisuudet turvavaljaissa, pääntuessa ja kallistuksen säädössä

- Kaltevuuden voi säätää ennen asennusta säädettävällä etuputkella sekä tukijalalla

- Kolme värivaihtoehtoa: Freestyle (koko musta), Sunset (punaiset yksityiskohdat), ja Sport (harmaat yksityiskohdat)

- Selkä menosuuntaan

- Suunniteltu, testattu, ja tuotettu Suomessa

Klippan Opti129 istuimelle on suoritettu hyväksytysti Ruotsin VTI:n toimesta tehty Plus testi (125cm).

Mittoja:

Istuimen paino 11,6 kg

Istuimen leveys: 44 cm

Lapsen selän pituus max n. 49 cm

Lapsen olkapäiden leveys max n. 34 cm

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Klippan