EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Klippan Century, Freestyle

Tuotenumero:0231415-12003
449,00 €359,20
Osamaksu 13,00 € / kk
Säästä 89,80 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Klippan Century on selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin, joka soveltuu lapselle joka painaa 9-25 kg

Huom selkämenosuuntaan jopa 6 ikävuoteen .

Turvaistuimen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, mistä osoituksena istuimella on Plus testi - hyväksyntä. Selkä menosuuntaan asennetussa turvaistuimessa matkustaminen on pienelle lapselle turvallisin tapa matkustaa, ja siksi sitä suositellaankin mahdollisimman pitkään, jopa neljään ikävuoteen saakka. Klippan Century asennetaan autoon käyttäen auton 3-pisteturvavöitä, sekä istuimen mukana tulevien kiinnitysvöiden avulla. Pienemmälle lapselle on istuimessa erillinen pehmuste, joka voidaan poistaa lapsen kasvaessa kun tarvitaan lisätilaa. Myös pääntuen korkeutta voidaan säätää lapsen koon mukaan.

Verkkokauppa saatavuus: 28

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Klippan
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä selkä menosuuntaan:9-25 kg
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Suomi
Tuotteen mitat:leveys 42 cm
Tuotteen paino:10,8kg