EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Sirona Z i-Size, Soho Grey

Tuotenumero:015200-20205
399,00
Osamaksu 15,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Cybex Sirona Z iSize turvaistuin on ihastuttaa uusilla huipputeknologioillaan, mitkä tekevät matkustamisesta helpompaa ja turvallisempaa, sekä virtaviivaisella ja hauskalla designillaan. Erityistä tässä turvaistuimessa on, että sitä voi käyttää jo vastasyntyneestä alkaen (45 cm) irrotettavan vauvatuen avulla.

Sirona Z -turvaistuin kääntyy 360° saman Z-sarjan telakassa, jolloin lapsen istuimeen asettaminen ja pois ottaminen on paljon helpompaa. Sivuilla löytyy magneettiset turvavaljaiden pidikkeet, jolloin valjaat pysyvät pois tieltä kun lapsi laitetaan istuimeen.

Lapsen mukavuutta lisää 5 eri kallistusasentoa, jolloin myös päikkärit onnistuvat autossa. Niskatuen voi asettaa 12 eri kohtaan, lapsen kasvun mukaan. 5-pistevaljaissa on pehmusteet ja valjaiden yläosa liikkuu niskatuen mukana.

Törmäyssuojaa on lisäämässä energiaa vaimentava runko, joka kanavoi törmäysvoimia poispäin lapsesta, sekä integroitu LSP-sivutörmäyssuoja, mikä avataan oven suuntaan vaimentaakseen välittömiä voimia sivusuunnasta. Turvaistuimeen on lisätty myös Driving Direction Control -turvamekanismi, mikä estää kasvot menosuuntaan kulkemisen, kun lapsi on alle 76 cm pitkä.

Ominaisuudet:

• Integroitu LSP-sivutörmäyssuoja

• Energianvaimennusteknologia

• Driving Direction Control-turvateknologian avulla ajetaan selkä menosuuntaan ainakin kunnes lapsi on 75 cm pitkä (suositellaan, että lapsi kulkee selkä menosuuntaan 105 cm asti)

• Korkeussäädettävä niskatuki (12 asentoa), jolloin istuin kasvaa lapsen pituuden mukana

• 5-piste valjaat, joissa on pehmusteet ja lukitus keskellä

• 5 eri kallistuksen säätöä selkämenosuuntaan ja 3 kasvot menosuuntaan, jotka voit säätää vain yhdellä kädellä

• Mukana tulee vauvatuki, minkä saa pois lapsen kasvaessa

• Tilava istuin, jossa lapsella on mukavaa ja turvallista olla

• Päälliset voidaan pestä 30-asteessa

• Z-jalustan kanssa saat käännettyä turvaistuimen 360°

• Voidaan käyttää jo vastasyntyneestä (45 cm) alkaen

• Pituusraja 45-105 cm ja painoraja max. 18 kg (vastasyntyneestä noin 4-vuotiaaksi saakka)

• Isofix-kiinnitys Z-telakan kanssa (ostettava erikseen), kiinnitys toimii vain kahdella napsautuksella ja jalusta ilmoittaa väärin asennetusta istuimesta

• Standardin UN R129/02 mukainen

• Turvaistuimen paino 15 kg

• Mitat: 71,5 cm (P) x 43 cm (L) x 67 cm (K)

• Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Turvaistuimen kääntömekanismi toimii Cybexin omassa Z-jalustassa, joka ostetaan erikseen. Z-jalustaa voi käyttää muiden Cybexin Z-sarjan tuotteiden kanssa, kuten Cloud Z -turvakaukalon kanssa.

Sirona Z-turvaistuimen valjaihin voi ostaa SensorSafe-mekanismin, mikä luo lisäturvaa lapsen kanssa matkustamisessa. SensorSafe lähettää varoitusviestin puhelimeesi jos lapsesi avaa turvavyöt, jos autossa on liian kuuma tai kylmä lapsen kannalta, jos lapsi jää vahingossa yksin autoon, tai jos lapsi on istunut kaukalossa liian kauan.

Saatavuus: 6

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex
Lapsen pituus:45-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen mitat:71,5 x 43 x 62 cm
Tuotteen paino:15kg
Tuotteen painoraja:18kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.