EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Two-Way Elite, Cosmos Black

Tuotenumero:02534-1601
159,00 €129,00
Osamaksu 7,00 € / kk
5.0 (1Arviot)
Säästä 30,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Elite on kombi-istuin, joka voidaan asentaa sekä selkä että kasvot menosuuntaan. Useiden eri asennusmahdollisuuksien ansiosta istuin sopii useimpiin markkinoilla oleviin autoihin. Monipuoliset hyväksynnät, jotka kattavat useita ikä- ja painoryhmiä. Voidaan käyttää myös kasvot menosuuntaan asennettuna yli 9 kg painoisille lapsille istuimen omia valjaita käyttäen. Sopii myös lyhyillä turvavöillä varustettuihin autoihin, niin etu- kuin takaistuimellekin. Suositellaan lapsille noin 9 kk iästä aina 6- vuotiaaksi. Istuinta käytet ään lapsella selkä menosuuntaan asennettuna mielellään noin 4-5 ikävuoteen asti, minkä jälkeen se käännetään kasvot menosuuntaan.

Saatavuus: 8

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Ryhmä:1,2
Tukijalka sisältyy:Ei
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.03

Arviot (1)

Keskimääräinen arvostelu:
 Erinomainen
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Tuesday 31 January 2017

Love this seat for my 3yr old and 1.5yr old both rear facing and happy :-) recommended!!