EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Swingfix M I-Size, Blue Marble

Tuotenumero:025271-1802
589,00
Osamaksu 20,00 € / kk
Pre Order

Tuotekuvaus

Britax SwingFix M i-Size on turvaistuin joka soveltuu lapselle, joka on pituudeltaan 61-105cm (ikä noin 3kk-4 vuotta). Turvaistuin on viimeisimmän i-Size-standardin mukaan hyväksytty. Britax SwingFix M i-Size asennetaan autossa aina selkä menosuuntaan, käyttäen Isofix-kiinnitystä.

Lapsen mukavuutta lisäävät istuimen useat säätömahdollisuudet, jonka avulla se kasvaa lapsen mukana. Istuimessa on monta eri kallistusasentoa ja SwingFix M i-Size tarjoaa reilusti mukavuutta myös vanhemmille, sillä istuin kääntyy 90 astetta sivusuunnassa, jotta lapsen nostaminen turvaistuimeen ja sieltä pois käy vaivattomasti. Lisäksi tämä turvaistuin on varustettu helposti irrotettavalla päällisellä, mikä tarkoittaa että päällisen irrottaminen pesuun käy näppärästi ilman että valjaita tarvitsee irrottaa istuimesta.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:61-105cm
Sisältyvät varusteet:Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Tuotteen mitat:48x44x74cm
Tuotteen paino:15 kg
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size