EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Multi-Tech 3, Cosmos Black

Tuotenumero:025351-1601
219,00 €189,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Säästä 30,00 €

Tuotekuvaus

Monipuolinen Britax Multi-Tech III mahdollistaa pidemmän matkustamisen selkä menosuuntaan. Turvaistuimessa lapsi voi matkustaa selkä menosuuntaan jopa 25 kg:n painoon asti. Turvaistuin on myös hyväksytty käytettäväksi kasvot menosuuntaan painoluokassa 9-25 kg.

Britax Multi-Tech III on varustettu säädettävällä niskatuella, ja istun on myös säädettävissä leveyssuunnassa, jotta se kasvaa lapsen mukana. Optimaalinen SICT - sivutörmäyssuoja pitää huolen siitä, että lapsi on entistä paremmin suojattu. Istuin asennetaan autoon selkä menosuuntaan auton turvavyön, mukana tulevien alakiinnityshihnojen ja tukijalan avulla. Kasvot menosuuntaan istuin kiinnitetään auton turvavyötä käyttäen.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:9kk-6vuotta
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-25 kg
Painoryhmä selkä menosuuntaan:9-25 kg
Ryhmä:1
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Tuotteen paino:10,5kg