EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Max-Way PLUS, Burgundy Red

Tuotenumero:0253022-1904
389,00
Osamaksu 14,00 € / kk

Tuotekuvaus

Britax Max-Way Plus on turvaistuin lapselle joka painaa 9-25 kg. Istuin asennetaan autoon selkä menosuuntaan, istuimen mukana tulevan tukijalan, alakiinnityshihnojen sekä auton turvavyön avulla. Max-Way tarjoaa ruhtinaalliset tilat lapselle, kompakteista ulkomitoistaan huolimatta. Istuimen kallistuskulma on säädettävissä, jotta lapsella olisi mahdollisimman mukavat oltavat.

Max-Way Plus on varustettu aiempaa pehmeämmällä istuinpäällisellä, sekä säädettävällä pääntuella. Lisäksi turvaistuimessa on erillinen SICT-sivutörmäyssuoja, joka antaa entistä paremman suojan lapselle sivutörmäyksen sattuessa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Painoryhmä selkä menosuuntaan:9-25 kg
Sisältyvät varusteet:Vyönpehmusteet
Tukijalka sisältyy:Kyllä